לתרומות

בעל הקרן:

אריה פ.

גיל:

69

תיאור המקרה:

נלחמים על חייו של אריה פ.

 

אריה פ. בן 69 מקרית מוצקין, אדם עצמאי ופעיל, ניצב היום בפני המערכה הקשה של חייו. לאחר שנים של התמודדות, מחלת הסרטן חזרה ותקפה בעוצמה, והפעם אריה זקוק לעזרתכם כדי לקבל את הטיפול שיכול להציל אותו.

 

הסיפור של אריה

בשנת 2015 אובחן אריה לראשונה עם סרטן  לאחר טיפולי קרינה מורכבים, נראה היה שהמחלה מאחוריו. אך בשנה האחרונה, לאחר תקופה ארוכה של כאבים עזים, התבשרה המשפחה על הבשורה הקשה מכל: הסרטן חזר כגידול אלים באגן (Stage 4), שאינו ניתן להסרה בניתוח.

 

התקווה האחרונה: טיפול אימונותרפי פורץ דרך

לאחר התייעצות עם בכירי האונקולוגים, נקבע כי הסיכוי הטוב ביותר של אריה הוא שילוב של טיפול כימותרפי עם תרופה אימונותרפית מתקדמת בשם Zynyz (Retifanlimab).

הבעיה הכואבת: התרופה חיונית להצלת חייו, אך היא אינה כלולה בסל הבריאות עבור מצבו. מדובר בעלות כספית אדירה של כ-48,000 ש"ח בכל חודש, סכום שמשפחתו של אריה אינה יכולה לעמוד בו לבדה.

איך אתם יכולים לעזור?

פתחנו קרן ייעודית בעמותת "חברים לרפואה" כדי לאפשר לאריה להתחיל את הטיפול באופן מיידי. כל תרומה, קטנה כגדולה, היא תקווה חדשה עבור אריה.

אל תעמדו מנגד. בואו נהיה שם בשביל אריה ברגעים הקריטיים האלה.

 

  • לתרומה בהעברה בנקאית בארץ או מחו"ל
    העברה בנקאית בארץ:
    ע"ש חברים לרפואה עבור "קרן אריה פרי"
    בנק לאומי, סניף 856 אחיעזר, ח"ן 8063506

    העברה בנקאית מחו"ל:
    IBAN IL040108560000008063506
    Name of the account: HAVERIM LEREFUA
    SWIFT code: LUMIILITXXX

    למשלוח קבלה, נא להעביר אסמכתת העברה ללינק המצורף:
    קישור

שאלות נפוצות

  • למה אתם מבקשים כיסוי עמלות בזמן התרומה?
    במשך שנים חברים לרפואה מקימה קרנות לגיוס תרומות לטובת חולים ללא עמלה כשמול העמותה המטרה לאפשר לחולים לקבל את מלוא הכסף שנתרם עבורם. במשך שנים חברים לרפואה לוקחת על עצמה את כל עלויות הטיפול, בשנים האחרונות ככל שהטכנולוגיות מתקדמות אנו מתבקשים לשדרג את האבטחה באתר וכך הקמנו מערכת חדשה ומאובטחת עם אתר חדש בסטנדרטים החדשניים ביותר בעלויות של עשרות אלפי שקלים ואף עלויות האחזקה גדלו מאוד בשביל שנוכל להמשיך ולתת את השירות חינמי לחולים אנו פונים אליכם ומבקשים אם תרצו להשתתף בעלויות העמלות שלנו כעמותה, זו אינו חובה אולם זו זכות גדולה שמאפשרת לארגון לתת סיוע ללא עלות
  • איך אפשר לפתוח קרן לגיוס תרומות?
    ניתן לפנות ליעל במייל yael@haverim.org.il ולבקש פתיחת קרן.
  • איך יודעים שהמידע אמין ושתורמים למקרה אמיתי?
    לפני פתיחת הקרן אנחנו מקבלים את החומר הרפואי העדכני וההיסטורי ובודקים מסמכים על קבלת טיפול רפואי או התרופה. לאחר בחינת המקרה ובדיקת האמינות אנו שוקלים את הנחיצות של פתיחת הקרן לגיוס תרומות להוצאות רפואיות. כמו כן, כל תרומה עוברת ישירות למרכז הטיפולי, חברת התרופות או הגורם המטפל, מול דרישת תשלום וכנגד קבלות מקוריות. כל הכסף שתתרמו יועבר אך ורק לכיסוי ההוצאות הרפואיות.
  • כמה אחוזים אתם לוקחים מהתרומות שנתרמו לחולה?
    התרומה שלכם היא 100% צדקה ומועברת לחולה במלואה.
  • כיצד ניתן להעביר תרומה?
    ניתן לתרום בהעברה, הפקדה לחשבון או באונליין דרך אשראי, ביט ופייפאל.
  • איך אוכל לקבל קבלה מוכרת למס?
    על כל תרומה תודפס קבלה מוכרת לצרכי מס לפי סעיף 46. אנו מוציאים קבלה לתורמים בהתאם לפרטים שהשארתם. אם תרמתם בהעברה בנקאית אנא שלחו מייל ל hindy@haverim.org.il עם האסמכתא.
  • האם אפשר לקבל זיכוי מס על התרומה לפי סעיף 46?
    לחברים לרפואה אישור לזיכוי מס לתרומות לפי סעיף 46 וניתן להזדכות עבורן בדיווחים לרשויות המיסים בישראל. ניתן לראות בקטגוריית אישורים פה באתר את האישור לסעיף 46.
  • מה קורה אם נותר כסף בקרן והחולה לא זקוק לכסף?
    הכסף מועבר לחולים אחרים, או לפעילות העמותה למען החולים.
כל הזכויות שמורות לחברים לרפואה (ע״ר) 2022
תנאי שימוש מדיניות פרטיות נגישות