"עושים חיים" באילת
באמצע נובמבר יצאנו למחנה נופש באילת, קבוצה של כ- 30 ילדים חולים ונכים ויותר מ-30 אנשי צוות חונכים מלווים, אנשי מקצוע ורפואה.
קבוצת הילדים הייתה הטרוגנית בגילאים, בנכויות ובמחלות והורכבה מחולי שיתוק מוחין, נפגעי תאונות וטרור, סרטן, אוטיזם ועוד. ילדים שיומם מוגבל וקשה, הסובלים מבידוד חברתי בגלל נכותם הפיזית ו/או המנטאלית.
את עיקר האירוח תרם מלון "מג'יק סאנרייז קלאב אילת" השלימו את החדרים החסרים מלונות "הנסיכה" ו"שרתון". את ההסעה תרמה חברת דן.

בתמונה: על הטרמפולינה - אושר טוויטו הנער שנפגע ברגליו מירי קאסם בשדרות
יום שני ה-17.11.08 טיול במצדה
יצאנו מתל אביב בתשע בבוקר לאחר כשעתיים כבר עלינו על הרכבל להר המצדה. שם צפינו בסרט הסבר על המקום ועל גבורתם של אותם אמיצים שבחרו למות חופשיים על פני הנפילה בשבי והעבדות. לאחר הסרט המחיזו המדריכים את ההיסטוריה של המקום.
מלון "מוריה פלזה" ים המלח, אירח את כולנו לארוחת הצהריים ומשם מחויכים ושבעים נסענו לאילת.
בשעות אחה"צ הגענו למלון התחלקנו לחדרים ואכלנו ארוחת ערב.

יום שלישי ה-18.11.08
השכמנו מוקדם ויצאנו למצפה התת ימי שם צפינו בהמון דגים, צבי ים ו..............כרישים.
לאחר ארוחת צהריים אח"כ הוזמנו לסרט ב"איי מקס" אולם הקולנוע התלת מימדי.
את ארוחת הערב "על האש" ארגנו הנהגים המסורים של חברת "דן" בערב קריוקי, שירה בציבור ליד הים. היה טעים מלא מורל ומהנה בסיום הערב טיילנו בטיילת.

יום רביעי ה-19.11.08
את בוקרו של היום הרביעי בילינו בהפלגה בספינת הזכוכית, עליה שרנו ורקדנו לאחר ארוחת צהריים במלון שבנו הביתה עייפים אך... מרוצים.
תודה לכל הצוות המתנדבים ותורמים


כתבו הוריו של דקל, נער שהצטרף לטיול:
לכבוד ארגון "חברים לרפואה"
הנדון הבעת הערכה ותודה מכל הלב!
שלום, אנו לבנה ושלמה נבון, הוריו של דקל נבון
רוצים להביע את הערכתנו ותודתנו מעומק הלב, על כך שבננו דקל, זכה מצידכם והצטרף לטיול שארגנתם באילת.

דקל שלנו, אשר לוקה ב-pdd (אוטיזם), מעולם לא יצא לבד מהבית ללא ליווי של אחד מאיתנו. לדקל יש קושי הסתגלות עם ילדים, והטיול הזה לדעתנו תרם לנו המון.
בתחילה מעט חששנו, התייעצנו עם מומחים וכמובן עם המחנכת שלו, הם המליצו בחום והחלטנו לנסות.
במשך כל הטיול היינו בקשר טלפוני צמוד עם המלווים המדהימים שצורפו לדקל, אלעד ואבי. בכל רגע ובכל שעה תמיד נענינו בסבלנות יתירה ובאדיבות. עצם העובדה שגרמתם לדקל שלנו לחייך מכל הלב ולשמוח, וכמובן הוא נהנה מאוד וחזר עמוס סיפורים וחוויות מהטיול המהנה. זו כבר מצווה בעלת ערך רב בעינינו.
אנו רוצים לציין כי אנו באמת מעריכים את עבודתכם שהיא עבודת קודש, אשר אין לה כל מחיר בעולם.
עושה טוב על הלב לדעת שעדיין יש אנשים טובים בעולם, וכל זה נעשה בהתנדבות מלאה מכל הלב ובאהבה.
בעיקר כשמדובר בחבר'ה צעירים שיודעים מהו ערך הנתינה, שלפי מה שנוכחנו לראות אין לו גבול.
שוב תודה, תודה ותודה מכל הלב, ומקוים שנשתמע ונתראה בפעילויות ואירועים נוספים כמו מסיבות חנוכה פורים טיולים ועוד...
ישר כח!!!
מודים ומוקירים מכל הלב לבנה ושלמה נבון, ההורים של דקל)
תבורכו!!!!!!!
לצפייה בגלריית התמונות של הטיול