אלף שיר לצפון 2011!!!
ילדי חברים לרפואה בילו שלושה ימים מלאי חוויות בצפון החורפי.
(פברואר 2011)
לצפיה בגלריית התמונות המלאה

רק שלושה ימים לפני הטיול התחזית צפתה סערה – סופות רעמים, גשמים ושלג כבד בחרמון...
אבל אותנו זה לא מדאיג! אנחנו יודעים שמישהו שם למעלה תמיד דואג שהטיולים שלנו יהיו הכי מדהימים שבעולם.
ואכן ביום שלישי בבוקר זרחה השמש על כל הצפון הירוק והפכה לנו את שלושת הימים הבאים למרהיבים ביופיים!
כדי להרגיש את השטח מקרוב התחלנו בטיול ג'יפים חוויתי של "המרכז הישראלי לסיור" עם חבורה של נהגי ג'יפים שהגיעו בהתנדבות ליום שלם רק כדי
להצטרף אלינו לטיול בשטח. דרך נהרות מים, המון בוץ והמון כיף צלחנו את דרכנו לארוחת צהריים.
משם המשכנו לשייט בספינה בכנרת, השקפנו על הגלים השקטים והסתכלנו על מורדות רמת הגולן הירוקים.

לאחר ארוחת הערב במלון המפואר נהנינו מהצגה של מחזמר מושקע וצנחנו למיטות עייפים ומאושרים.
ביום רביעי פתחנו את הבוקר בטיול ריינג'רים ברמות נפתלי, בדקנו את הנוף בסביבה ועשינו "סיבובים" לכל הילדים שנהנו מכל רגע.
משם המשכנו לפיקניק של ארוחת צהריים בחיק הטבע של שמורת החולה, וצפינו בסרט תלת-מימדי במרכז המבקרים שם.
הגענו בערב למלון ישר לארוחת ערב ענקית ולאחריה פעילות כייפית ואטרקטיבית עם מפעילה מקסימה שהגיעה במיוחד בשבילנו.
ביום האחרון התלבשנו טוב טוב, אספנו את כל המעילים, הצעיפים וכובעי הפליז והתחלנו לטפס צפונה לפסגת החרמון.

האלפיניסטים החמודים לקחנו אותנו בחתולי השלג לבקתה שבמרומי הפסגה, שם זכו כולם לגלוש במזחלות, לעשות מלחמות שלג
וליהנות מכל שנייה... היה קרררררררררר וכייייייייייייייייייף!!!!!
נתראה בשנה הבאה.
הורים כותבים
אורי שלנו שהיה עם יגאל היקר ,כל כך נהנה. לא מבינה איך באמת עד היום לא ידענו עליכם! הטיול לחרמון היה בעבור אורי הנאה צרופה ולנו...מנוחה וגעגוע. תודה תודה תודה מכל הלב על הנתינה העצומה . זן נדיר של ארץ ישראל היפה. בכל פעם אני מתרגשת מחדש. שבוע נפלא ומבורך לכולכם.... מחבקת ומודה.
ליאורה, אמא של אורי
אופק נהנה מאוד וחזר שופע אושר וחוויות. אתם נערים מזן נדיר שמחליפים הורים ל-3 ימים עם המון אחריות וזה מרגש .ישר כוח וכל הכבוד לכם.יוסי ,המון המון תודות,אופק מעריץ אותך.
טלי, אמא של אופק |